nyomozás

2018.03.01. 16:50

Tolvajt fogtak a rendőrök Kaposváron

Egy családi házba tört be a 35 éves kaposvári férfi még tavaly szeptemberben, és műszaki cikkeket vitt el. A rendőrök megfogták, és az ingóságok egy részét visszaadták.

Sonline

A rendelkezésre álló adatok szerint az akkor még ismeretlen tettes 2017. szeptember 29-én a délelőtti órákban egy kaposvári családi házba betört, majd onnan laptopot, fényképezőgépeket, mobiltelefont, ékszert és készpénzt tulajdonított el. Az eljárás során folytatott széleskörű adatgyűjtés alapján a nyomozók látókörébe került egy 35 éves helyi lakos, akit 2018. február 28-án otthonában elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. Cs. Gábor gyanúsítotti kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését és több általa elkövetett betöréses lopással kapcsolatban is részletes vallomást tett.

A nyomozók az eltulajdonított tárgyak felkutatása érdekében több helyszínen is házkutatást tartottak, amelynek során lefoglalták és visszaadták az értékek egy részét a sértettnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában