győzelem

2018.04.28. 15:29

Közlekedésbiztonságban Somogy a legjobb

Az első helyen végzett Somogy megye csapata a Lentiben rendezett Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa országos döntőjében.

Sonline

Lentiben rendezte meg az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa verseny országos döntője. Az eseményt a Zala Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezett meg.

A közlekedésbiztonsági rendezvény célja a középiskolásokat ért balesetek csökkentése, szabályismeretük elmélyítése volt. A megméretésben az ország valamennyi megyéjéből hatvan középiskolás vett részt. A diákok előbb elméleti, majd ügyességi és szabályossági gyakorlati versenyszámokban mérték össze tudásukat.

A versenyen Somogy megye csapata az első helyen zárt. Egyéniben a versenyzők közül személyautó kategóriában Lukics Gábor harmadik, kerékpáros kategóriában Fritz Eszter ötödik, míg segédmotor-kerékpár kategóriában Györek Ármin szintén ötödik helyezést ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában