meleg helyzet

2018.07.03. 16:27

Földváron és Őszödön is sérült gázvezetékek okoztak bajt

Balatonföldváron építés közben Balatonőszödön meg agrármunka közben sérültek gázvezetékek Somogyban. Földváron egy személy megsérült.

Sonline

Építési munkálatok közben átvágtak egy gázvezetéket Balatonföldváron, a Munkácsy Mihály utcában. A szivárgó gáz meggyulladt. Egy ember megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. A lángokat, amelyek egy közeli épületet is veszélyeztettek, a siófoki hivatásos tűzoltók elfojtották. A szomszédos ingatlanokból három embert kísértek biztonságos helyre. A gázszolgáltató szakemberei kiszakaszolták a gázvezetéket.

Gázcsonknak hajtott egy kombájn Balatonőszödön, a Dűlő utcában. A helyszínre a marcali hivatásos és a balatonföldvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy közeli lakóházból két embert biztonságos helyre kísértek. Az egységek biztosították a helyszínt, amíg a gázszolgáltató munkatársai kiérkeztek és megszüntették a szivárgást.

Fotónk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában