Siófok

2018.07.05. 13:44

Ki visel nyáron kabátot? Azonnal kiszúrta a rendőr a tolvajt

Üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak a siófoki rendőrök egy helyi férfit, aki az elmúlt hónapokban több üzletből is lopott.

Sonline

Fürst Dávid őrnagy, a Siófoki Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának a vezetője (még június 29-én) Siófokon egy hipermarket felé tartva figyelt fel a 21 éves gyanúsítottra, aki a nagy meleg ellenére télikabátban, kezeit maga elé tartva távozott az üzletből. Az osztályvezető számára egyértelmű volt, hogy a kabát alatt értékeket rejtegetett az általa is ismert helybeli, ezért a hazáig követte őt, miközben erősítést kért.

Az időközben kiérkezett egyenruhások a feltételezett elkövető ruházatának átvizsgálásakor 12 tusfürdőt találtak, ezért V. Jánost előállították a rendőrkapitányságra. Mivel a férfi korábban is hasonló jellegű bűncselekményeket követett el, legutóbb 22 tábla csokoládéval távozott fizetés nélkül, ezért üzletszerűen elkövetett lopás vétség gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett.

A Siófoki Rendőrkapitányság az ügyet a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Siófoki Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában