javuló körülmények

2018.11.29. 17:56

Felújították a tabi rendőrőrsöt

Befejeződött a tabi rendőrőrs felújítása, az átalakított épületet csütörtökön adták át ünnepélyes keretek között.

K.G.

A 240 négyzetméteres épületben 14 rendőr dolgozik. Az 1930-as években épült őrs azonban az utóbbi időben már igen rossz állapotban volt, nagyon ráfért a renoválás. Ezt 67 millió forintos beruházással tudta megvalósítani az önkormányzat és a rendőrség közösen. Tab városa pályázati pénzből és saját erőből fogott bele a munkába, és az ORFK is beszállt a finanszírozásba. Ennek köszönhetően kívül-belül megújult a rendőrőrs.

Kicserélték a tetőt, amelyre napelemeket helyeztek, ami az energiatakarékos áramellátást biztosítja. Korszerűsítették a fűtő- és hűtőrendszert, megújult és akadálymentesített lett a vizesblokk, és a nyílászárókat, bútorokat, berendezéseket is kicserélték. Az átadáson köszöntőt mondott Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője, Huszti Gábor, a Somogy Megyei Önkormányzat alelnöke, Schmidt Jenő, Tab polgármestere, és Pungor János, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában