jogsija sem volt

2018.11.13. 12:59

Zamárdiban lopott, az M7-es autópályán fogták meg a férfit

A férfi lopott egy zamárdi üzletből, a rendőrök Szántódnál akarták ellenőrizni, de végül az M7-es autópályán tudták elkapni.

Sonline

A rendőrségre egy zamárdi üzletből lopásról tettek bejelentést. A szemtanúknak sikerült az elkövető gépkocsijának rendszámát feljegyezni, ami alapján az egyenruhások Szántódon intézkedés alá akarták vonni az autó sofőrjét. A 42 éves férfi azonban a járőrök jelzése láttán továbbhajtott, de az M7-es autópályán, Fonyód térségében sikerült elfogni, amint Nagykanizsa irányába tartott.

Kiderült, a nagykanizsai férfinek nincs jogosítványa, mivel a Zalaegerszegi Törvényszék, a Zalaegerszegi Járásbíróság, valamint a Nagykanizsai Rendőrkapitányság összesen négy esetben tiltotta el a vezetéstől.

A férfit a rendőrök előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol üzletszerűen elkövetett lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mert a gyanú szerint korábban többször is lopott az üzletből. Az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd őrizetbe vették. A menekülése közben elkövetett közlekedési szabályszegések miatt pedig közigazgatási eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában