munkakedv

2019.01.21. 09:09

Építkezésekről lopott a tolvaj

Szerszámgépeket lopott egy építési területről egy tolvaj, aki ellen a Siófoki Járási Ügyészség lopás miatt emelt vádat.

K.G.

A 29 éves férfi néhány hónappal azelőtt töltötte ki a korábban szintén lopás miatt kapott 4 év 6 hónapos börtönbüntetését, ennek ellenére 2018 decemberében újabb vagyon elleni bűncselekményt követett el. Autójával egy siófoki építési területhez hajtott és ott az egyik konténerből láncfűrészt, gyorsvágót, vésőgépet, valamint benzint emelt el több mint százezer forint értékben. A férfit a lopás után néhány nappal a rendőrök megtalálták és őrizetbe vették, majd ügyészségi indítványra a bíróság elrendelte letartóztatását.

A Siófoki Járási Ügyészség a vádlottat gyorsított eljárásban állította bíróság elé. A Siófoki Járásbíróság, mint különös visszaesőt egy évi börtönbüntetésre és két évi közügyektől eltiltásra ítélt. Az ítélet nem jogerős, mivel az ügyészség a kiszabott börtönbüntetés mértékének felemelése miatt, míg a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában