szövevényes szerelem

2019.10.31. 10:19

Kamuveréssel vádolta exének új pasiját

Korunk problémájával, az elengedéssel volt gondja a férfinak, de rajtavesztett. Az ítélet szerint a közmunka majd meggyógyítja, és minden jóra fordul.

K. G.

A Kaposvári Járási Ügyészség hamis vád bűntette miatt emelt vádat egy törökszentmiklósi férfi ellen. A 38 éves férfi 2018 év második felétől élettársi kapcsolatban élt barátnőjével, azonban élettársa 2019 februárjában visszaköltözött a korábbi barátjához. A vádlott és volt barátnője telefonon továbbra is beszéltek egymással, azonban a vádlott nem tudta feldolgozni szakításukat. Bosszúból segélyhívási bejelentést tett a rendőrségre, hogy volt barátnőjét a régi-új élettársa otthon megveri.

A vádlott bejelentése alapján a rendőrség intézkedett, ám megállapították, hogy a bejelentés valótlan. Mivel bántalmazás nem történt, ezért a vádlott a bűncselekmény elkövetésével hamisan vádolta a másik férfit. Az ügyészség büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta a vádlottra. Az indítványnak megfelelően a Kaposvári Járásbíróság 240 óra közérdekű munka büntetésre ítélte a férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában