családi sérelmek

2019.11.14. 10:13

Egymást ütötte az ex pár az utcán Kaposváron

Súlyos testi sértés és garázdaság miatt emelt vádat egy büntetett előéletű 48 éves kaposvári férfi és egy 38 éves kaposvári nő ellen az ügyészség, akik az utcán verekedtek össze korábbi családi sérelmeik miatt.

K.G.

A vádlottak 2016-ban ismerkedtek meg, majd élettársi kapcsolatukból gyermekük is született. A férfi szabadulását követően 2019 januárjától ismét összeköltöztek, azonban a vádlott italozó életmódja és agresszív viselkedése miatt a nő két hónap múlva a gyerekeivel együtt elhagyta a közös otthont.

Később véletlenül összetalálkoztak egy kaposvári dohánybolt előtt, ahol szóváltás alakult ki közöttük. A nő szidalmazta és provokálta a férfit, követni kezdte, majd a ruházatát rángatta, a vállát, hátát ütötte és egy szemetes konténernek lökte. Erre a férfi is lökdösni kezdte a nőt, majd többször ököllel arcon ütötte korábbi élettársát, akinek eltört az orrcsontja.

A többszörös visszaeső férfi ellen a Kaposvári Járási Ügyészség ügyészség 2 évi fegyházbüntetés és 3 évi közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt, míg a nőt közérdekű munkára küldenék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában