kaposvári szabadulási kísérlet

2020.01.31. 18:19

Lopáson kapták, elverte a biztonsági őrt egy kávésüveggel

Csütörtök délután egy kaposvári nagyáruházban próbált meg lopni K. János. Megfogták, hisz ismerték már, ám még nekiállt feljebb. Olyannyira, hogy az őrre támadt, és nem volt rest a nála lévő kávés üveget sem használni.

sonline

2020. január 30-án délután Kaposváron, egy a Berzsenyi utcában lévő üzletben egy vásárló élelmiszert rejtett a ruházatába, azonban a biztonsági őr észrevette. A biztonsági szolgálat az áruházba belépve már eleve figyelte a tolvajt, mivel már korábban is lopott az áruházból. A férfi megkísérelt fizetés nélkül távozni, azonban az őr felszólította, hogy az ellopott terméket adja vissza és ne hagyja el az áruházat a rendőrök kiérkezéséig.

K. János ekkor agresszívvá vált és a nála lévő kávés üveggel nagy erővel fejbe dobta az őrt, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a cselekmény alkalmas volt arra, hogy súlyosabb sérülést szenvedjen. A rendőrök a 33 éves helyi lakost a helyszínen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Képünk illusztárció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában