addig jár a boros korsó a kútra...

2020.06.08. 11:45

Üres borospincék: cetlin üzentek a pincetulajdonosok a betörőnek

Hiába ítélték el, nem szokott le a borospincék feltöréséről egy 60 éves férfi Kaposvár környékén.

K.G.

A Somogy Megyei Főügyészség korábban már indítványt tett a letartóztatására, mert a két héttel ezelőtti elítélése óta újabb présházakat tört fel. A többszörösen büntetett előéletű férfit a kora tavaszi betörései miatt legutóbb őrizetbe vették, és május 22-én állította bíróság elé a Kaposvári Járási Ügyészség. A bíróság ekkor 10 hónap börtönbüntetést szabott ki a férfira, azonban az ügyészi indítvány ellenére nem rendelte el a gyanúsított letartóztatását.

A férfi ezután újabb három pincét tört fel, sőt volt, ahova kétszer is visszament. Az elkeseredett pincetulajdonosok még egy az ajtóra cetlin üzentek is a gyanúsítottnak, hogy ne törjön be újra a pincékbe, mert ott már nem fog bort találni. A rendőrök végül június 4-én újra elfogták és őrizetbe vették a férfit. A bíróság ügyeletes nyomozási bírója az ügyészség indítványának helyt adott, és most már elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában