Minden napra Balaton

2020.08.03. 12:53

Vitorlások utasait, és bajba került úszókat is mentettek a Balatonon

A napokban folytatódott a nagyüzem a tavon: a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. július 31 és augusztus 2 között tíz esetben összesen tizennyolc embert mentettek ki a Balatonból.

K.G.

Balatonfüred, 2020. július 30. Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülõ vitorlásverseny mezõnye rajtol Balatonfüred közelében 2020. július 30-án. MTI/Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Már a hétvégén megismétlődött, hogy a strandolók több esetben sem tudtak volna a vízirendőrök segítsége nélkül biztonságosan partra jutni. Elsodródott, felborult, valamint műszaki hibás vitorlások utasait, és több úszót segítettek ki szorult helyzetükből. A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy amennyiben a Balaton vízfelületén bajba kerülnek vagy bajba jutott embert látnak, azonnal tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 1817-es segélyhívó telefonszámon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában