zsebes kertész

2020.09.21. 13:29

Elzárásra ítélték a paprikatolvajt

Megfizetett a terménylopásért a notórius tolvaj.

K. G.

A Kaposvári Járási Ügyészség lopás kísérlete miatt gyorsított eljárásban, az elkövetéstől számított 72 órán belül állította bíróság elé azt az 52 éves férfit, aki ismét lopott Kaposváron. A legutóbbi börtönbüntetéséből alig 5 hónapja szabadult, de 2020 szeptemberében az esti órákban a Cseri városrész egyik vízelvezető árkában aludt, amikor a lakók felkeltették. A férfi ekkor elhatározta, hogy üres kézzel nem hagyja el a környéket, ezért bemászott az egyik ház kertjébe, ahol leszedett 7 paprikát és azt egy lomtalanításkor kidobott párnahuzatba rejtette.

A vádlottat korábban magához térítő szomszédok azonban látták, hogy mit művel, ezért értesítették a rendőrséget, majd a veteményesben rejtőző férfit visszatartották. A kaposvári nyomozók a tolvajt őrizetbe vették. A Kaposvári Járásbíróság a korábbi vagyon elleni bűncselekményei miatt különös visszaesőnek minősülő férfit bűnösnek mondta ki, és vele szemben 70 nap elzárást szabott ki. Az ítéletet az ügyészség tudomásul vette, míg a védelem enyhítésért fellebbezett.

Fotó: SMRFK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában