fotók

2020.09.22. 14:40

Rács mögött folytatják karrierjüket tabi fűtermesztők

Jelentős mennyiségű kábítószerrel kereskedett egy tabi férfi három társával. A Kaposvári Járásbíróság elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását.

Sonline

A Siófoki Járási Ügyészség indítványt tett a kábítószer-kereskedelemmel és más bűncselekményekkel gyanúsított 31 éves férfinak és három társának a letartóztatására, aki az eddigi adatok szerint jelentős mennyiségű kábítószerrel kereskedtek Tab környékén.

A férfiak a lakóhelyükhöz közeli erdőben termesztették a füvet, melyet helyben értékesítettek is. A kábítószert termesztő férfiak emellett negyedik társuknak közvetlenül az elfogásuk előtt adtak el több mint fél millió forint értékű marihuánát, aki azzal szintén kereskedni szándékozott. A siófoki nyomozók a gyanúsítottaknál több millió forint készpénzt, kábítószer gyanús anyagokat, illetve a kábítószer forgalomba hozatalához szükséges eszközöket – így simítózáras zacskókat és mérleget – foglaltak le.

Az egyik férfinél a kábítószer mellett lőfegyvereket is találtak a rendőrök, mely miatt külön büntetőeljárás indult.

A Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványának helyt adott, és elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában