nem lokálpatrióta srác

2020.10.12. 15:53

Laptopot és hangfalat is lopott a nagybajomi sportcsarnokból a helyi férfi

Valószínűleg nem volt a helyi sportélet rajongója az a nagybajomi férfi, aki betört a helyi sportcsarnokba, és onnan elektronikai eszközöket vitt haza.

Sonline

Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen elkövető 2020. október 7-én, az éj leple alatt tört be a nagybajomi sportcsarnokba, ahonnan nagy értékű műszaki cikkeket tulajdonított el.

Másnapra már egy 24 éves helyi lakos került a hatóság látókörébe. A rendőrök a feltételezett elkövetőnél házkutatást tartottak, mely során megtalálták és lefoglalták az ellopott értékeket.

A férfit a Nagybajomi Rendőrőrse állították elő, ahol az egyenruhások lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A körzeti megbízottak a lefoglalt tárgyakat 2020. október 12-én visszaadták a jogos tulajdonosnak.

 

A képen természetesen nem az elkövető, hanem a meglelt tárgyak boldog tulajdonosa látható, miközben egy bejárat előtt együtt szorítja a laptopot a rendőrökkel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában