fotók

2020.12.30. 12:16

Elfogták a bábonymegyeri sorozatbetörőket

Egy betöréssorozatra tettek pontot a siófoki rendőrök.

K.G.

Idén szeptember és december között betörtek több bábonymegyeri családi házba, ahonnan többek között szerszámgépeket, bútorokat, műszaki cikkeket, valamint az egyik ingatlan udvaráról egy autót is elvittek. Az egyik férfi hajnali egy órakor az egyik ház lakóit karóval megfenyegette, és a bejárati ajtót, a kerítést és az ablakokat is megrongálta. A tabi rendőrök és a siófoki nyomozók az adatgyűjtést követően azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket az egyenruhások rövid időn belül elfogtak és előállítottak a siófoki rendőrkapitányságra. A tolvajoknál tartott házkutatáson az ellopott tárgyak egy részét megtalálták.

A rendőrök a 28 éves bábonymegyeri lakost lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt, a 23 éves szintén helyi társát pedig lopással, jármű önkényes elvételével, magánlaksértéssel valamint rongálással gyanúsították meg. Kihallgatták, majd a fiatalabb gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatás indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában