dühből rabolt

2020.12.07. 08:18

Milliókat rabolt volt munkahelyéről a barcsi nő

A 49 éves vádlott egy pénzváltóban dolgozott, ahonnan 2019 februárjában felmentették. Hónapokkal később még benézett egyszer, hogy több millió forinttal távozzon.

sonline

Még abban az évben, decemberben összeveszett az élettársával, és ebben a feldúlt állapotban döntött úgy, hogy kirabolja a pénzváltót. Mivel korábban itt dolgozott, pontosan tudta, hogy hol, és mennyi pénzt tárolnak az irodában.

A szellőztetés miatt nyitott ajtón ment be a szintén lezáratlan széfhez. Mindezt az ott dolgozó munkatárs nem vette észre, mivel éppen ügyfeleket szolgált ki. Húsz-, és tízezres címletekben összesen 13 millió forintban vitt el készpénzt táskájába rejtve.

Messzire azonban nem jutott, mivel a hiányt azonnal észrevették, az üzletvezető még az utcán utolérte a nőt, a pénzt pedig visszavette tőle.

A nővel szemben már testi sértés miatt is folyamatban volt eljárás, az ügyeket a Barcsi Járásbíróság egyesítette. A 2020 novemberében megtartott tárgyaláson a vádlott halmazati büntetésül egy év nyolc hónap börtönbüntetésre lett ítélve, melynek végrehajtását két évre felfüggesztette a bíróság. Az ítélet ellen az ügyészség a vádlott terhére fellebbezést jelentett be.

Frissítés!

A cikk nyomán megkereste a Sonline.hu-t a hölgy, akit lopással vádolnak. Elmondta, hogy a saját tulajdonáért ment be a pénzváltóba, mert a kft. fele az ő tulajdona. A bíróságon igyekszik bizonyítani az igazát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában