fotók

2021.05.17. 15:22

Árokba borult kamionhoz is siettek a tűzoltók hétvégén

Tűzesetek és műszaki mentések adtak munkát az elmúlt hétvégén a somogyi tűzoltóknak.

Harsányi Miklós

Egy kamion árokba hajtott, kitört egy villanyoszlopot, megrongált egy tűzcsapot és az oldalára dőlt a böhönyei Fő utcán. A helyi tűzoltók áramtalanították a járművet, s közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A kamionban csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg a balesetben. A somogyi tűzoltók a hétvégén összesen nyolc tűzesethez, illetve hat műszaki mentéshez vonultak.

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az M7-es autópályán Balatonlelle térségében, a Nagykanizsa felé vezető oldalon. A járművekben négyen utaztak, s nem volt sérültje a balesetnek.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint Szántódon egy hét méter magas fa dőlt az útra és elzárta a fél útpályát az arra közlekedők elől. A siófoki tűzoltók motorfűrésszel darabolták fel a fát. A balatonszemesi Semmelweis utcában egy csaknem tíz méteres faág lehasadt és fennakadt egy másik fa koronáján.

 

Egy fonyódi családi ház nappalijában a fűtőberendezés füstelvezető csövének környezete égett. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos eloltotta a tüzet. A marcali, a balatonboglári és a helyi tűzoltók hőkamerával átvizsgálták a fűtőtest környezetét, s a még izzó részeket eloltották és a kéményt is kitisztították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában