ne legyek kemény?

2021.05.23. 12:25

Részegen, jogsi nélkül robogózott Kőröshegyen a férfi

Kazincbarcikáról jött le a férfi, rontani a közrendet...

Sonline

A balatonföldvári körzeti megbízottak 2021. május 22-én 14 óra 55 perckor Köröshegy belterületén igazoltattak egy segédmotorost, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett, ezért további mintavételre előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra. A 26 éves kazincbarcikai lakos vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A nagyatádi körzeti megbízottak pedig 21 óra 45 perckor Lábod belterületén igazoltattak egy keszthelyi gépkocsivezetőt és megállapították, hogy soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a 43 éves férfit előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a figyelmet arra, hogy a hatályba lépett szigorítás alapján 2021. május 14-től már eltiltási határozat nélkül is őrizetbe kerülhetnek azok a járművezetők, akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel.

 

Ezek is érdekelhetik