összesítő

2021.05.31. 13:13

Ropogott a tűz és a autó is a somogyi hétvégén

Huszonegyszer riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén.

Sonline

Hat tűzesetnél és tizenegy műszaki mentésnél volt szükség az egységek beavatkozására, négy alkalommal téves jelzés érkezett a megyei műveletirányító központba.

Pénteken kidőlt egy oszlop és elzárta az úttestet az arra közlekedők elől Szenta külterületén. A csurgói önkormányzati tűzoltók rövid időn belül eltávolították az oszlopot és megszüntették a forgalmi akadályt.

Letért az úttestről, majd egy kerítésnek csapódott egy autó pénteken, Kaposfő Kossuth Lajos utcájában. A vezető ki tudott szállni járművéből, amelyet a kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanítottak.

Összeütközött két gépkocsi péntek este Siófokon, a Tanácsház utca és a Dózsa György utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az összeütközött autókat, amelyekben összesen négyen utaztak. A balesetben egy utas könnyebben egy másik pedig súlyosan sérült meg.

Szombaton füstölt egy személyautó motortere a 7-es főút balatonlellei szakaszán, a Rákóczi úton. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók a füstölést egy vízsugárral rövid időn belül megszüntették, majd visszahűtötték a járművet.

Egy kaposvári üzem területén letört egy nagy méretű fa nyolcméteres ága, amely veszélyeztette a gyalogos forgalmat. A KÖTÉL Egyesület önkéntes tűzoltói létráról, láncfűrésszel eltávolították a veszélyes faágat.

Lesodródott az útról egy személyautó szombaton, az M7-es autópályán, Siófok térségében, a Töreki pihenőnél, a Zamárdi felé vezető oldalon. A siófoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Vasárnap délután felborult egy motorkerékpár Balatonlellén, az Állomás utcában. A járművön ketten ültek. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók felitatták a kifolyt olajat és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében. A motor vezetője súlyosan megsérült a balesetben, őt a mentők kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában