észkombájn

2021.05.13. 16:50

Segítsünk megtalálni az öreglaki sorompó megrongálóját

Járművével csaphatott oda a rongáló, és persze megpattant.

Sonline

A Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a 14030/233/2021. bűnügyi számon folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2021. május 11-én 6 óra 35 perc és 6 óra 42 perc között Öreglak belterületén, a Fő utca és a Vasút utca közötti vasúti átjáróban ismeretlen személy egy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel közlekedve nekiütközött, és letörte a sorompó már leengedett csapórúdját, majd a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül a Vasút utca irányába elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Vitorlás utca 2. szám alatt, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 06 80/ 555-111 Telefontanú zöld számon, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában