Darwin-díj esélyes

2021.06.11. 09:58

Bealudt a lopott piától Lajos, a legbénább tolvaj

Lajos betört a boltba, csak italt lopott. Természetesen a kamerákra nem volt gondja, fel is vették. Mire megfogták, már részegen fetrengett egy szállodai szobában, keblén a whiskysüveggel.

Sonline

2021. június 10-én hajnalban bejelentés érkezett, hogy betörtek egy kaposvári üzletbe, ahonnan több üveg alkoholt vittek el. A körzeti megbízottak a kamerarendszer felvételei alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit nem sokkal később egy kaposvári szállodában találtak meg.

A 25 éves helyi férfi egy a boltból eltulajdonított whiskys üveget szorongatva aludt, amikor a rendőrök felébresztették. T. Lajost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotó: Somogy Megyei Rendőr-Főkapitányság Sajtóosztálya (Gratulálunk a helyszínre érkező rendőröknek, hogy megörökítették a pillanatot, mikor Lajos éppen szereti a lopott piát!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában