bosszú

2021.06.22. 08:16

Elutasította volt barátnője, ezért közzétette a róla készült intim fotóit a somogyi férfi

A 31 éves Kaposvár környékén élő férfi újra akarta kezdeni a kapcsolatát volt barátnőjével, ő azonban elutasította. Ezután állt bosszút.

Sonline

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Kapcsolatuk 2017-ben kezdődött, a barátnő azonban hat hónap után szakított a vádlottal. Ez alatt az idő alatt – a sértett beleegyezésével – több intim fotót és videót is készített a férfi a nőről és együttlétükről. A szakítás után a nő megkérte a férfit, hogy törölje a felvételeket, aki ezt ígérete ellenére nem tette meg.

A szakítás után a férfi többször is felkereste a nőt, hogy kezdjék újra kapcsolatukat, aki azonban mindig elutasította.

Végül 2020 májusában a férfi feltöltötte a felvételeket egy nyilvános weboldalra, mellékelve a nő közösségi oldal profiljának linkjét is. A gyanú rövid időn belül a férfira terelődött, aki úgy próbálta meg ártatlanságát bizonyítani, hogy megkereste az oldal üzemeltetőjét a tartalmak eltávolítása érdekében, később azonban a fonyódi rendőröknek beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában a büntetlen előéletű vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában