támadás

2021.11.30. 12:39

Nyitva felejtett kiskapun szöktek ki a járókelőt szétmarcangoló kutyák

Két kutya támadt egy járókelőre hétfőn Holládon. Ahogy arról hírt adtunk az áldozat komoly sérüléseket szenvedett a támadás során.

Sonline

Fotó: Shutterstock

A nyitva felejtett kiskapun át szökött az utcára két eb Holládon, ahol egy járókelőre támadtak – írja közleményében a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Ahogy arról beszámoltunk, hétfő délután egy holládi ingatlan udvaráról kiszökött az utcára két staffordshire terrier keverék kutya. A ház előtt egy járókelőre támadtak, és karján-lábán is harapdálni kezdték a 68 éves férfit. Az ebtámadást az egyik szomszéd vette észre, aki autójának dudájával próbálta elijeszteni az állatokat. Erre figyelt fel a kutyák gazdája is, a 36 éves nő a házából az utcára sietett, de neki is csak a szomszéd segítségével, hosszas küszködés után sikerült megfékeznie az ebeket. Az állattartót előállították a marcali rendőrkapitányságra, ahol azóta a nyomozók gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Az esetről beszámolt nekünk a sérült férfi testvére is, aki megrázó dolgokat mondott az esetről. Ez ide kattintva olvasható.

Fotónk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában