Bántalmazó

2022.03.07. 07:30

Kiskorú barátnőjét futtatta a kaposvári férfi

A Somogy Megyei Főügyészség azzal vádol egy húszas éveiben járó férfit, hogy intézetis 17 éves barátnőjét koldulásra és prostitúcióra kényszerítette.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A vád szerint kábítószerfüggő vádlott 2020 októberében ismerkedett meg az akkor 17 éves, intézetből szökésben lévő sértettel, aki idővel erősen kötődni kezdett a férfihoz. A folyamatosan pénzzavarral küzdő vádlott kihasználva a fiatal lány kiszolgáltatottságát előbb koldulásra kényszerítette, majd többször is szexuális tevékenységre adta "kölcsön" egy ismerősének készpénzért. 

Ha mindez nem lett volna elég, a kiskorú sértettet a vádlott többször megverte, megalázta, ha nem a kérése szerint viselkedett. A lánynak tavaly júniusban lett elege a bántalmazó kapcsolatból és elmenekült a férfitől. Ezt azonban a vádlott nem hagyta annyiban, megkereste a lányt, és a nyílt utcán úgy arcon ütötte a vele szemben ellenállást tanúsító sértettet, hogy eltörött az arccsontja.

A bántalmazással összefüggésben értesített kaposvári rendőrök a vádlottat még aznap elfogták és őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a letartóztatását is.

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában az azóta is letartóztatásában lévő férfival szemben fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt, míg a vádlott ismerősével szemben, aki tisztában volt a neki pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó sértett életkorával, gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt börtönbüntetést indítványozott.

A fényképet a nyomozó hatóság készítette a vádlott elfogását követően, a kiskorú sértett bántalmazásának helyszínén.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában