Bántalmazás

2022.07.19. 12:32

A munkahelye előtt fojtogatta barátnőjét Fonyódon

Egy fonyódi férfinak garázdaság, rongálás, könnyű testi sértés és ittas vezetés miatt kell felelnie, miután rátámadt a volt barátnőjére.

K.G.

Fotó: Shutterstock

Kora reggel a munkahelyénél megvárta, míg a nő dolgozni megy és leparkol. Miután az autóval megállt, trágár szavak kíséretében rátámadt, ököllel ütlegelte és fojtogatta, a ruháját széttépte. A sértett próbált segítséget kérni, de a férfi megragadta a telefonját és összetörte, majd a kocsit is megrongálta. Az asszonynak végül sikerült elmenekülnie a támadó elől, miközben az eset szemtanúi értesítették a rendőrséget. Ekkor a támadó is elhagyta autójával a helyszínt, azonban a járőrök nem sokkal később elfogták, és mivel felmerült nála az ittas járművezetés gyanúja, további mintavételre állították elő. Az asszony a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A fonyódi rendőrkapitányságon a 49 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették, és eljárást indítottak ellene.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában