Megerőszakolta és megverte

2022.08.26. 11:05

Megbilincselve is fenyegette áldozatát az agresszív férfi

Még a letartóztatás ténye sem rettentette el azt a férfit, akit zaklatás miatt fogtak el a rendőrök. A férfit, már többször is elítélte a bíróság, de nem hagyott fel hölgy ismerőse zaklatásával.

Fotó: Shutterstock

A Siófoki Járási Ügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki több elítélést követően sem hagyta abba a sértett nő zaklatását. A gyanúsított 2019-ben megerőszakolta a sértettet, 2021-ben újra zaklatta,  majd következő év áprilisában súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás a férfival szemben.

A férfi mindezek ellenére idén augusztusban részegen kereste fel a nőt munkahelyén, ahol először csak szóban inzultálta őt. De azt is szóvá tette az agresszív férfi, hogy nem kívánt vele szorosabb kapcsolatra lépni. A nő tartva a férfi újabb agresszív cselekményétől, munkahelye egy hátsó helyiségébe ment és telefonon értesítette a rendőrséget.

A bejelentés alapján a rendőrök a helyszínen igazoltatni akarták a férfit, de az ellenállt az intézkedésnek. A járőrök végül megbilincselték a terheltet, aki az intézkedés során többször is megfenyegette a sértettet egyebek mellett azzal, hogy „ha kiengednek, visszajövök, kinyírlak, elvágom a torkodat”.

A Kaposvári Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészségi indítványnak megfelelően egy hónapi időtartamra elrendelte a kényszerintézkedést, mivel fennáll annak veszélye, hogy a gyanúsított az eljárás más résztvevőit jogellenesen befolyásolná, megfélemlítené, valamint a sértett sérelmére ismételten szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményeket követne el.

 

Címkék#agresszív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában