Tisztább Siófokért: Közösségi összefogás a szemét ellen

2024.04.29. 06:44

A TeSzedd! akció keretében Siófok lakói összefogtak a város tisztaságáért

Siófokon a TeSzedd! akció kertében önkéntesek tisztították meg a 5. körzet közterületét.

Hajdú Marianna

Szombaton önkéntesek tisztították meg Siófok 5. választókörzetét

Forrás: Hajdú Marianna/Somogy Megyei Hírlap

A siófoki 5. körzet szombati délelőttjén pezsgő aktivitás töltötte be a Kele utcai gyülekezőpontot, ahol már fél 10-től frissítővel várták azokat az önkénteseket, akik a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért! kezdeményezés keretében – a körzet tisztaságát szívügyüknek érezve – csatlakoztak a szemétszedési akcióhoz. A Sorház utcától a Fő utcáig több csoportra osztódva, a társasházak mellett haladva szedték az önkéntesek a szemetet.

Az akciót Mecseki Renáta, a körzet képviselőjelöltje kezdeményezte, kiemelve, hogy a közösségi összefogás és a közvetlen cselekvés nélkülözhetetlen a város tisztaságának megőrzésében.

Az esemény résztvevői között minden korosztály képviseltette magát, ami tovább erősítette a közösség elkötelezettségét Siófok tisztasága iránt. A délelőtt folyamán több zsáknyi hulladék gyűlt össze, ami jelentős lépés a város szebbé és élhetőbbé tételében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában