Önjelölt " művészek"

2023.03.07. 13:30

Az éj leple alatt "alkotott" a meg nem értett utcai művész testvérpár

Kellemetlen meglepetéssel indult március harmadik napja Balatonlellén, ahol éjszaka egy testvérpár összegraffitizte a közterületi bútorokat, közlekedési táblákat és a nyilvános illemhelyet.

K.R.

Nyilván a rendőrök gyorsan kizárták, hogy az elkövető az utcai remekműveiről ismert művész Banksy lenne. Nem csak a "festmények" minősége és stílusa volt árulkodó, de a közterületi térfigyelő kamerák felvételei is arra engedtek következtetni, hogy mások az elkövetők. 

A rendőrök néhány nappal később igazoltattak két férfit, akikre illett a személyleírás.  Alaposabban szemügyre véve láthatták, hogy egyikük kerékpárjának küllői még mindig magukon viselték az éjszakai vandalizmus kék festékének árulkodó nyomait.

A lellei járdát, padot, kukát, öltözőt, nyilvános illemhelyet, közlekedési- és utcanév táblákat ugyanis kék festékkel festették össze. 

A feltételezett elkövetőket elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a 23 és 21 éves testvérpárt rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

+

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában