Helyi kék hírek

2023.07.17. 08:10

Ismerőse orrát törte, majd mint aki jól végezte dolgát szurkolt tovább

Súlyos testi sértéssel és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdasággal vádoltak egy kaposvári férfit, aki azért bántalmazta ismerősét, mert azt vélte hallani, hogy az illető sértő kijelentést tett rá egy focimeccs alatt.

Kovács Gábor László

A vádlott 2023 májusában már ittasan érkezett családjával szurkolni a Kaposváron rendezett mérkőzésre, ahol az unokaöccse is pályára lépett. A férfi a játékidő alatt többször elment a mosdóba, így út közben ismétlődően összetalálkozott a mosdóktól nem messze álló ismerőseivel. Éppen a lelátóhoz tartott, amikor úgy hallotta, hogy a sértett és ismerősei róla beszélnek, és rossz színben tüntetik fel. Dühös lett, megállt a sértett előtt és nagy erővel ököllel arcon ütötte, majd visszament szurkolni. A meccsről azonban hazamenni már nem tudott, mivel az egyik rendező a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta. A vádlott ütése miatt a sértett hat hét alatt gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. A Kaposvári Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé a tettest. Felfüggesztett börtönt indítványoztak ellene, azonban a Kaposvári Járásbíróság közérdekű munkára ítélte a férfit. A bíróság döntése nem emelkedett jogerőre, mert az ügyészség súlyosbításért fellebbezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában