Rossz ötlet

2023.08.02. 13:08

Rabul ejtették a Stop táblát, ezért a rendőrök keresik őket

Négy bulizó fiatal feltehetően viccből vitt magával egy közlekedési táblát, és a jelentet megörökítette egy közterületi kamera felvétele is.

Kovács Gábor László

A rendőrök ezt nyilvánosságra hozva keresik a tetteseket. 2023. július 29-én, hajnali 2 óra 40 perckor Kaposváron, a Zárda utca és a Kontrássy utca kereszteződésében kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát a tartóoszlopával együtt kihúzták, és a Zárda utca - Bethlen tér - Petőfi utca útvonalon gyalog haladva elvitték, majd a Petőfi utcában bedobták az egyik elkerített ingatlan területére. A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a történtekkel kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a kaposvári rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán, a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívhatják a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tehetnek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában