Elkapták

2023.09.25. 18:38

A kocsmáig vezetett a kerékpártolvaj útja

Regisztrált kerékpárt lopott egy tolvaj, nem jutott vele messze.

Kovács Gábor László

A mentőszolgálat munkatársai este kérték a fonyódi rendőrök segítségét, mert egy a kerékpárja mellett magatehetetlenül fekvő, ittas férfi az ellátása közben agresszív viselkedésével akadályozta a munkájukat. A sérültet végül kórházba szállították, az őrizetlenül hagyott kerékpárról pedig az egyenruhások gondoskodtak. Az újszerű, női vázas biciklit szemügyre vették a rendőrök, ekkor meglátták a „BikeSafe regisztrált kerékpár” feliratú matricát, így a nyilvántartási adatokból azonnal megtudhatták, hogy a jármű valójában egy fonyódi hölgyé. 

A tulajdonost telefonon el is érték, aki csak ekkor szembesült vele, hogy biciklijét a nyitott lépcsőházból ellopták. A  tolvajt másnap, az egészségügyi ellátását követően előállították a fonyódi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetése miatt kihallgatták. Az 54 éves öreglaki férfi azt vallotta, hogy a kerékpárt csak azért vette magához, hogy azzal gyorsabban leérjen a vasútállomásra, de inkább megállt italozni, és onnan már nem tudta folytatni az utat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában