Bántalmazás

2023.09.28. 09:21

Ájultra verte élettársát az egykori gyilkos

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértéssel vádol egy büntetett előéletű férfit, aki újabb kapcsolatában is bántalmazta párját.

Kovács Gábor László

illusztráció

A férfit ugyanis korábban azért ítélték el, mert 2015-ben megölte az élettársát. A szabadulását követően létesített élettársi kapcsolatot egy nővel.  Azonban köztük 2022 nyarától gyakoriak voltak a veszekedések a férfi féltékenysége miatt. A nő 2022 novemberében orvoshoz vitte a korábbi kapcsolatából született gyermekét, ahová a gyerek apja is elkísérte őket. A féltékeny vádlott az esti órákban a gyerekkel hazatérő sértettel egyből veszekedni kezdett, majd indulatát nem fékezve ököllel fejen ütötte az előle a konyhába menekülő nőt, aki az ütéstől elájult. A férfi ekkor sem hagyott fel a bántalmazással, a járólapon fekvő, magatehetetlen asszonyt többször megütötte és megrúgta az oldalán. A nő egyéb, zúzódással járó sérülések mellett négy hét alatt gyógyuló bordatörést szenvedett. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a más ügyben jogerős büntetését töltő, visszaeső vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában