Perverzió

2023.09.29. 12:03

"Együtt hált" egy tekebábuval, így buktatta le testnedve a balatoni betörőt

Igen, igazából mi sem nagyon tudjuk elhinni...

Kovács Gábor László

Ahogyan arról már beszámoltunk, 2023 januárjától szeptemberig garázdálkodott egy sorozatbetörő a Balaton déli partján. Siófokon, Balatonszárszón és Balatonföldváron összesen öt családi házba tört be, ahonnan szerszámokat, műszaki cikkeket, kerékpárt vitt el négymillió forint értékben, de ennyi még nem volt elég, a behatolásával az egyik ingatlanban félmilliós kárt okozott. A siófoki nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, aki szeptember végén elfogtak és előállítottak a siófoki rendőrkapitányságra. A rendőrök a 43 éves ságvári férfit többrendbeli lopás elkövetése miatt hallgatták ki. Vallomásában beismerte a bűncselekmények elkövetését. A lakóhelyén tartott házkutatáson az ellopott tárgyak egy része is előkerült. 

 

Információink szerint meglehetősen bizarr módon bukott le a balatoni sorozatbetörő, akinek a kilétét hónapok óta igyekeztek megtalálni a nyomozók. A munkájukat az segítette, hogy az egyik betörés helyszínén a bűnöző egy tekebábuval önkielégítést végzett, és ezután sikerült olyan DNS-nyomot rögzíteni, ami felfedte a személyét. Ekkor már csak megtalálni kellett. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában