Baleset

2023.10.13. 22:06

Elütött egy embert a vonat a Szabadifürdő vasútállomáson

Péntek délután 16 óra körül a Déli pályaudvarról Keszthelyre indult Balaton InterCity a Szabadifürdő megállóhelynél lévő átjáróban elütött egy embert, aki életét vesztette.

Sonline.hu

Fotóillusztráció

Egy hosszú tülkölést lehetett hallani Szabadifürdőn, majd hamarosan megérkezett a mentő is a vasútállomáshoz péntek délután. A Déli pályaudvarról 14:35-kor Keszthelyre indult Balaton InterCity (IC 866) a Szabadifürdő megállóhelynél lévő átjáróban elütött egy embert, akinek a holttestét a sínek között takarták le a rendőrök.

A férfi azonnal életét vesztette, de az egyelőre még nem tisztázott, hogy milyen módon került a gyorsan közlekedő vonat elé.

A vonaton utazott Ferencz Attila, aki több utastársával együtt leszállt, miután bemondták, hogy gázolás miatt határozatlan időre állni fog a szerelvény.

– Én pihentem éppen, nem éreztem semmit, de többen is mondták az utasok közül, hogy hallották a csattanást – mondta a helyszínen Ferencz Attila, aki Budapestről Fonyódra tartott testvérével. – Az is lehet, hogy órákig itt fog állni a vonat, ezért az édesapám eljön értünk autóval – mondta.

A helyszínelés végéig jelentősen hosszabb eljutási időre kellett számítani a dél-balatoni vonalon. – közölte honlapján a MÁV.

A dél-balatoni vonalon fokozatosan, az esti órákban állt helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.

Forrás: LikeBalaton.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában