Ügyészség

2023.10.05. 09:20

Irányjelző nélkül kanyarodott elé, ezért megkergette egy kerékkulccsal

Magánlaksértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség azzal a negyvenes éveiben járó férfival szemben, aki azért ment be és kergette meg falubelijét az udvarában, mert egy közlekedési szabálytalanság miatt haragudott rá.

Sonline.hu

A vád szerint a vádlott 2023 márciusában a Kadarkúthoz közeli kistelepülésen vezette autóját, amikor látta, hogy a szintén gépkocsival közlekedő sértett egy kanyarodásnál nem használta az irányjelzőt. Ez annyira felbőszítette, hogy az időközben hazaért sértett portájához ment, magához vett egy kerékkulcsot és azzal felfegyverkezve a zárt udvar felé indult.  A vádlottat az sem tartotta vissza, hogy a sértett felesége a nagykaput már becsukta, őt félre lökte, majd a szerszámmal kergetni kezdte a sértettet. A házaspár többször távozásra szólította fel a fenyegetőző terheltet, aki végül a rendőrség szót meghallva távozott az ingatlan udvarából. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

A felhasznált képet a nyomozó hatóság a bűncselekmény helyszínén készítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában