Lopás

2023.10.12. 09:36

Kisöpörte a raktárt, milliós zsákmánnyal távozott Pusztakovácsiból

A Marcali Járási Ügyészség lopás miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a többszörösen büntetett előéletű férfit, aki egy millió forint értékű műszaki eszközöket lopott el.

Kovács Gábor László

A harmincas éveiben járó férfi 2021-ben szabadult legutóbbi büntetéséből. 2023 augusztusában átmászott egy Pusztakovácsiban lévő külterületi ingatlan kerítésén, hogy lopjon, majd a kerítéstől nagyobb távolságra lévő épületbe is bement. A férfi a félreeső helyen lévő raktárban számos, könnyen értékesíthető szerszámgépet, motorfűrészeket, bozótvágót, fúrógépet, flexet talált. A zsákmányt két fordulóval hordta el a helyszínről. Az egy millió forint értékű műszaki cikkeken és egyéb használati tárgyakon gyorsan túl adott, így 221 ezer forint értékű lopott holmit nem sikerült felkutatnia a rendőröknek. A Marcali Járásbíróság a többszörös visszaeső tettest egy év tíz hónap börtönbüntetésre és két év közügyektől eltiltásra ítélte.

Innen lopott a férfi.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában