Nem érkezett meg

2023.10.31. 10:58

Kriptovalutával fizetett a postán rendelt drogért a somogyi férfi

Kovács Gábor László

A Kaposvári Járási Ügyészség kábítószer birtoklása miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó férfival szemben, aki interneten keresztül külföldről rendelt kábítószert, de a küldeményt elfogták. A férfi már ekkor hasonló bűncselekmény miatt kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt állt, és 2023 márciusában egy somogyi kis faluban lévő lakóhelyéről interneten keresztül saját fogyasztás céljára 3 gramm marihuánát rendelt a barátnője nevére. A vádlott az általa megrendelt kábítószer 30 dollár vételárát az interneten vásárolt kriptovaluta feltöltésével előre kifizette. A Németországból érkező küldeményt azonban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága lefoglalta, ezáltal nem jutott a megrendelő birtokába.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában arra tett indítványt, hogy a vádlottat ítéljék elzárásra. 

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában