Fotók

2023.10.16. 15:50

Traktornak ütközött egy autó és izzott a kémény a hétvégén

Tizenhat alkalommal riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén, ebből nyolcsor téves riasztást történt.

Góz Lilla

Összességében három tűzesetnél és öt műszaki mentésnél volt szükség a tűzoltók beavatkozására. 

Traktornak hajtott egy autó Inkén péntek este Inkén. A műszaki mentést a böhönyei önkormányzati és a vései önkéntes tűzoltók végezték, az eset során senki sem sérült meg.

Elektronikai berendezések égtek egy lengyeltóti családi ház udvarán, míg a kaposvári Nádasdi utcában szeméthalom gyulladt ki. A tüzet, amely egy istállót is veszélyeztetett, a város hivatásos tűzoltóinak sikerült rövid idő alatt megfékezni. 

Két személygépkocsi ütközött össze szombat délelőtt Pamuk, Petőfi Sándor utcájában. 

Meggyulladt a kéményben lerakódott korom és a füstelvezetőben épített gerenda vasárnap este egy gadányi családi házban. A tető alól szivárgott a füst, a kéményből pedig szikrák pattogtak – erre lett figyelmes az egyik Mező utcai lakó, aki azonnal értesítette a ház tulajdonosát és hívta a tűzoltókat. A marcali hivatásos tűzoltók átvizsgálták az egész épületet, megbontották a kéményt, megtisztították azt az izzó koromtól, majd eloltották a meggyulladt gerendát. A lakók a fűtést más módon is meg tudják oldani, így nem kellett elhagyniuk otthonukat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában