Betört a szélvédő

2023.10.20. 09:21

Vasvillát vágott a főnöke autójához

A Kaposvári Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és rongálás miatt emelt vádat egy ötvenes éveiben járó férfi ellen, aki egy vasvillát hajított ahhoz az autóhoz, amiben a korábbi munkáltatója mellett három másik ember is utazott.

Kovács Gábor László

A férfi hosszabb ideje dolgozott és lakott a Siófokhoz közeli tanyán, azonban az alkoholfogyasztása miatt a munkavégzésében is egyre gyakrabban megjelenő problémák miatt a főnöke végül 2022 szeptemberében elbocsátotta és távozásra szólította fel. Ennek ellenére a férfi másnap visszatért a tanyára, ahol ittasan összeveszett a korábbi munkáltatójával, és a vita hevében egy hatágú vasvillát is magához vett. Az elbocsátása miatti dühéből a vasvillát nekidobta az autónak. Bár a kocsiban utazók közül senki nem sérült meg, a gépjármű szélvédőjét cserélni kellett, így a vádlott több mint százezer forint kárt is okozott. 

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a többszörösen büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő, a korábban kiszabott börtönbüntetéséből nemrég szabadult férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában