Bántalmazás

2023.11.20. 09:09

Az utcán törte össze szomszédjának csontjait az igali férfi

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki tavaly karácsonykor a délelőtti órákban autózott Igalban, amikor észrevette a járdán bottal közlekedő, a boltból hazafelé tartó szomszédját.

Kovács Gábor László

Ekkor hirtelen megállította az út szélén a kocsiját, majd a sértetthez ment és a nála közel húsz évvel idősebb férfit először ököllel állon ütötte. A földre eső sértettet tovább bántalmazta, nagy erővel lábszáron rúgta és kézfejére is rátaposott. Amikor a sértett nagy fájdalmat érezve rákiabált a férfira, hogy eltörte a lábát, abbahagyta és a súlyosan sérült szomszédját sorsára hagyva távozott. A sértett a sérülései miatt nem tudott tovább menni, végül a pár perc múlva arra közlekedő falubeli ismerősei nyújtottak neki segítséget, akik a mentőket és a rendőrséget is értesítették. Az idős férfinak 16 hét alatt gyógyuló, többszörös töréssel járó sérüléseket szenvedett. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre. 

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában