Megelőzés

2023.12.06. 14:34

A bűn ellen és a helyes közlekedés mellett érveltek a rendőrök Nagyatádon

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság baleset- és bűnmegelőzési eladói a fiatalokat is foglalkoztató közlekedés- és kiberbiztonsági programokkal készültek.

A megelőzési szakemberek a Somogy Vármegyei Önkormányzat munkatársaival közösen, a „Megyei identitás erősítése Somogy vármegyében” program keretében december 5-én az Árpád Fejedelem Általános Iskolába látogattak el, ahol a több száz fős diáksereget megmozgatva tartottak bűnmegelőzési- és közlekedésbiztonsági napot.

A diákok a Mátrix Projekt elemeként játékos formában ismerkedhettek meg a kibertérben rájuk is leselkedő veszélyekre, de a drogprevenció, a kerékpáros közlekedés és a bűncselekmények megelőzése témakörében is találkozhattak feladatokkal, majd adhattak számot tudásukról.

A rendőrség a Mátrix Projekt keretében kiemelt figyelmet fordít az online térben elkövetett csalások felderítésére. Az ilyen bűncselekmények megelőzéséről hasznos információk, aktualitások, tanácsok a KiberPajzs oldalán találhatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában