Feszült hétköznapok

2023.12.07. 09:59

Egy raktáros kialvatlanság miatt nem értette a poént, ezért molnárkocsival fejbe vágta a részeget

Egy éjszakai műszakban raktárosként dolgozó férfi az idén augusztusban egy balatoni fesztiválon a kialvatlansága miatt sérülést okozott egy vendégnek.

Kovács Gábor László

A feladatai közé tartozott, hogy egy molnárkocsival kisebb árukat mozgasson a színpadok és a pultok között. Egy az éjszakai órákban a barátaival a koncertekre érkező ittas fiú meglátta az éppen üres molnárkocsit, és abba egy hirtelen ötlettől vezérelve beleült. Ez a vicc azonban nem tetszett a dolgozónak, a vendég alól kirántotta a kocsit, rátolta, azaz a munkaeszközével megütötte a földön ülő fiút a fejénél. Az ütéstől a fiú fejbőre és szemöldöke felszakadt és nyomban vérezni kezdett, ennek ellenére a fesztiválraktáros az árumozgató kiskocsit maga előtt tolva távozott. Később azzal védekezett, hogy a kialvatlansága miatt feszült volt. A Siófoki Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt emelt vádat ellene, Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottal szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában