Gyász

2023.12.30. 19:09

Némán búcsúzott a gimnázium Danitól

Rengetegen osztoztak a szülők gyászában, és lerótták a kegyeletüket a napokban motorbalesetben meghalt kaposvári gimnazista emléke előtt szombaton.

Kovács Gábor László

A Táncsics Mihály Gimnázium udvarára szombaton délutánra meghirdetett megemlékezésre sokan eljöttek, szülők, tanárok és diákok, sokan feketében. Az iskola épülete előtt egy asztalon állt az elhunyt fiú fotója, és a hozzá vezető lépcsőt elborították a mécsesek. Néhányan egy-egy szál fehér kriztanémot hoztak, sokan a szemüket törölgetve könnyeztek, voltak, akik zokogva borultak a szülők nyakába. Mindenki némán emlékezett, mert a felfoghatatlan tragédiára nincsenek szavak. Dani osztálya, a 10/B hosszú perceket töltött közösen a fénykép előtt állva. 

Fotók: Muzslay Péter

Dani jól tanult, kedvelte a történelmet és a földrajzot, és szeretett motorozni, mondta róla kérdésünkre két osztálytársa, Botond és Benedek, akik alig találtak szavakat a megrendüléstől. Kardos Eszter és Erdős Borbála csak látásból ismerték a fiút, de mert iskolatársak voltak, kötelességüknek érezték eljönni a megemlékezésre. A legtöbben addig maradtak, amíg leszállt a sötét...

Mint ismert Bőszénfán személyautó és motoros karambolozott csütörtökön a 67-es főúton. A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett, de nem tudták megmenteni a fiatal kaposvári motoros életét. A motoros kanyarodása közben történt az ütközés. Úgy tudjuk, a fiú egy barátjával motorozott, aki még be tudott kanyarodni, de a baleset áldozatát viszont elgázolta a személykocsi. A rendőrség vizsgálatot indított, hogy felderítsék a tragédia körülményeit.     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában