Vádemelés

2024.01.16. 09:58

Munka közben lopta meg a főnökét a favágó

Ügyészség lopás miatt gyorsított eljárásban emelt vádat egy büntetett előéletű, húszas éveiben járó férfi ellen, aki a kálmáncsai erdőben végzett fakitermelésen meglopta a főnökét.

Kovács Gábor László

Fotó: Roman Chazov

2023 novemberében a férfit a főnöke vitte ki az erdőbe, az autót az erdő szélén hagyta, majd egy kissé távolabb levő helyen megkezdték a munkát. A férfi azonban kis idő múlva jelezte, hogy a szükségletét kívánja elvégezni és a sértett engedélyével a munkavégzés helyét elhagyta úgy, hogy főnöke autójának a kulcsát magával vitte. A vádlott így az őrizetlenül maradt gépkocsiból zavartalan el tudott lopni  100 ezer forintot. A férfi ezután már vissza sem ment dolgozni, hanem Szigetvárra utazott, ahol a lopott pénzt néhány nap alatt felélte. Az ügyészség a más ügyben időközben letartóztatásba került férfit gyorsított eljárásban bíróság elé állította. A Barcsi Járásbíróság a 2024 januárjában megtartott tárgyaláson a vádlottat az ügyészi váddal egyezően 2 év börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában