Repült a nehéz kő...

2024.01.08. 15:27

Véletlenül dobta tarkón egy kődarabbal szomszédját a mosdósi fiatal

Meggondolatlanul okozott sérülést egy fiatalkorú Mosdóson a szomszédjának.

A kaposvári rendőrök súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást egy 17 éves fiú ellen, aki január 5-én délután egy kővel fejbe dobta a szomszédját, aki mit sem sejtve az utcán beszélgetett egyik ismerősével.

A szerencsétlenül járt férfit a kórházban látták el, a nyomozók pedig kiderítették, hogy az eset azért történt, mert a mosdósi fiatalember fogadást kötött az unokatestvérével, miszerint el tudja-e találni a közeli fán gubbasztó galambot. Így esett, hogy a kő a madár helyett a sértett tarkóján landolt, akinek az abszurd baleset következtében könnyű sérülése keletkezett. A rendőrök a helyi lakost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a meggondolatlan fiatalembert súlyos testi sértés miatt hallgatták ki, aki a vallomása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy fogalma nem volt arról, hogy eltalálta a szomszédot és nagyon megbánta, amit tett.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában