Agresszió

2024.03.11. 08:37

Elverte az örömlányt, mert nem szerzett neki örömet

Önbíráskodással vádol egy negyvenes éveiben járó férfit a Kaposvári Járási Ügyészség, mert az elmaradt pásztoróra után erőszakkal vette vissza a prostituáltnak kifizetett pénzét.

Kovács Gábor László

2023 decemberében akadt rá a kéjnő szexuális szolgáltatásra irányuló internetes hirdetésére. A kapcsolatfelvétel után a felek megállapodtak abban, hogy éjfél körül találkoznak Kaposváron, és megpróbálnak egy hotelszobát kivenni, de ha nem járnak sikerrel, a kialkudott 30 percért járó 15 ezer forintot a nő megtarthatja. A megbeszélt módon találkoztak és több szálláshelyen is próbálkoztak, de nem találtak szabad szobát a belvárosban. A férfi emiatt dühös lett, és úgy érezte a pénz neki visszajár, ezért az előre kifizetett készpénzt visszakövetelve többször megütötte a sértettet, aki ennek hatására a pénzt visszaadta. A bántalmazástól a nőnek könnyű sérülései keletkeztek. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában azt indítványozta, hogy ítéljék börtönbüntetésre és tiltsák el a közügyektől a vádlottat. Bizonyítékul becsatoltak egy fényképet, amelyet egy közterületi biztonsági kamera rögzített a bántalmazásról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában