Videó

2024.05.23. 13:41

Ismét lecsapott a donneri "fingófantom"?

Olvasónktól kaptuk a felvételt, melyen ismét lencsevégre kaptak egy betörőt, aki testalkatát nézve hasonlít a korábban szellentős betörőként elhíresült alakra.

Ahogy arról korábban hírt adtunk több donneri utca portájába besurrant már a "fingófantom". A szellentős betörő hamar az internet sztárja lett, és a jelenség kapcsán akkor utánanéztünk, hogy milyennek tartják a városrészben élők a közbiztonságot. Ahogy akkor írtuk az ismeretlen tettes arcát egészségügyi maszk takarja az arcát, kapucni a fejét – a betörő a donneri biztonsági kamerák felvételein is feltűnt, és jól hallható, hogy a vékony, fiatal férfi nem tud parancsolni a bélgázainak. 

Olvasónkhoz szerdán késő este, 11 óra után látogatott el a rejtélyes alak. Vélhetően a kerítésen átmászva megpróbálta kinyitni az udvarban parkoló autó ajtaját, ám ez zárva volt. Szerencsére minden ajtó és ablak útját állta a szellentős betörőnek, így üres kézzel távozott a portyáról. Olvasónk elárulta, hogy a környéken több lakó is beszámolt hasonló esetről és több alkalommal kamera is rögzítette a kéretlen vendéget. Érdekes továbbá, hogy betörő lévén szokatlanul színes öltözékben indult akciózni az ismeretlen tettes, aki piros pulcsit és sárga nadrágot viselt, ami a felvételen is látható.

Korábbi cikkünkben a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgála elmondta a fantombetörő ügyéről, hogy továbbra is büntetőeljárás folyik az ügyben, de a nyomozás érdekeire tekintettel akkor nem állt módjukban információt adni a nyomozás állásáról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában