Baleset

2017.07.14. 10:35

Biciklist löktek az árokba, gyalogost tolattak

Hárman sérültek meg tegnap a megye útjain figyelmetlenségből okozott balesetek miatt. Egy autós két biciklist lökött le az útról, mert az oldaltávolságot csak elméletben tartotta meg, míg egy másik tolatás közben hajtott neki egy nőnek. Öt anyagi kárral járó baleset történt még a megyei útjain tegnap. Baleseti összesítő.

Sonline

Zamárdiban, a Kecskeméti és a Széchenyi utca kereszteződésében tegnap délelőtt két gépkocsi ütközött össze. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a baleset következtében egy személy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést.

Osztopán külterületén, a 6701-es számú út 18. kilométerszelvényében tegnap késő délután egy gépkocsi vezetője két kerékpáros előzése során nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amelynek következtében mindketten elestek. A baleset során egyikük kerékpárja átcsúszott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol nekicsapódott egy arra haladó személyautónak. Az elsődleges orvosi vélemények alapján a férfiak 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

Siófokon, a Glatz Henrik utcában közlekedett hátramenetben csütörtök este egy sofőr, amikor a mögötte álló gyalogosnak ütközött. Az asszony a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában