divatbemutató

2017.11.05. 18:10

Lovász Márta ruhakölteményeiben léptek színpadra a modellek

Lovász Márta másfél évtizede minden esztendőben bemutatja a legújabb kollekcióját.

Harsányi Miklós

Lovász Márta kaposvári divattervező 2017-2018-as őszi-téli kollekcióját tekinthették meg vasárnap este a Hotel Dorottyában az érdeklődők: kiemelkedő sikert arattak a nappali, az alkalmi, a menyasszonyi és az estélyi viseletek. A telt házas rendezvényen több mint 350-en ismerhették meg az aktuális trendeket, Oláh Lajosné kaposvári alpolgármester nyitotta meg a bemutatót.

 

Praktikus elegancia és kifinomultság: ez a nappali viselet közös jellemzője, ahol valamennyi korosztály megtalálhatja a számára ideális darabot. Lovász Márta másfél évtizede minden esztendőben bemutatja a legújabb kollekcióját, ezúttal 12 hölgy és férfi modell vonult fel a bálteremben. Különleges szabásvonalak, s egyéni művészi szemléletű ötletek: a lenyűgöző alkalmi ruhák mágnesként vonzották a tekintetet.

A mesterien összeválogatott anyagok és a kézműves technológiával készült Lovász Márta által megálmodott ruhák méltán nyerték el a közönség tetszését, a bordó-meggypiros-sötétzöld mellett a lazac-sötétkék-beige és a bronz-rozsda-fekete szín is rendkívül divatos és kedvelt. A Hajcihő Szépészet gondoskodott a modellek frizurájáról, a sminkről pedig Verseghy Anikó. Kulturális program is színesítette a nagyszabású bemutatót: Sarkadi Kiss János, a Csiky Gergely Színház színésze szórakoztatta a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában